Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
27 OCTUBRE 2016

Els tècnics de l'Ajuntament ja han finalitzat l'avaluació dels danys que les pluges dels passats dies 12 i 13 d'octubre van provocar a equipaments municipals, espais públics i infraestructures i serveis i la xifra ascendeix a 220.000€. Des del consistori s'ha demanat la declaració de zona catastròfica i paral·lelament també s'han sol·licitat a la Diputació de Barcelona els ajuts corresponents pels danys patits.

Informació sobre la sol·licitud d'ajuts per part dels veïns que van patir danys a causa dels aiguats
Les persones que van patir desperfectes a causa de les pluges poden sol·licitar els ajuts que concedeix la Dirección General de Protección Civil y Emergencias (Ministerio del Interior) durant el termini d'un mes a comptar des del dia següent dels fets. 

Les sol·licituds s'han de presentar a la Delegació del Govern de Barcelona de manera presencial,  per mitjà de seu electrònica (cal disposar de certificat) o de l'oficina de correus. També es poden presentar al registre de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (plaça Ajuntament 1) , dins el següent horari i preferentment amb cita prèvia: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores i dimarts i dijous de 14:00 a 19:30 hores.

Per a qualsevol consulta relacionada amb els danys provocats per les pluges, l'Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania el número 937417400 extensió 1003. 

 Foto: E.M.T
Foto: E.M.T