L'Ajuntament convoca un concurs de vÝdeos per promocionar PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 MARš 2018

El vídeo guanyador tindrà un premi de 1.500 €

El concurs porta per nom Estimo Premià i ha estat impulsat des del Consell de Cultura arran d'una proposta ciutadana per premiar el millor vídeo de promoció de la vila. L'objectiu d'aquesta iniciativa és promocionar l'interès pel municipi en general (comerç, cultura, veïns, paisatge, patrimoni....)  i alhora fomentar la creativitat dels participants. Hi poden participar totes les persones majors de 18 anys i els vídeos que es presentin han de ser dissenyats i produïts exclusivament per al concurs.  Han de tenir una durada màxima de 3 minuts, poden ser musicals, d'entrevistes, d'imatges... i es poden gravar en qualsevol dispositiu (tauleta, mòbil, càmera, etc.).

A principis del 2017 es va obrir un període durant el qual la ciutadania va poder fer propostes de projectes culturals. D'aquesta manera, l'Ajuntament posava a debat 15.000 € del pressupost de Cultura perquè la ciutadania decidís a què els volia destinar. Les propostes rebudes van ser valorades tècnicament i econòmicament i més tard es van debatre dins el Consell de Cultura, format per tècnics de l'Ajuntament , grups municipals, entitats o associacions culturals i persones a títol individual.

Es van recollir un total de 21 propostes, de les quals el Consell Municipal de Cultura en va escollir 4. Una d'elles és el concurs de vídeos Estimo Premià.

Les inscripcions al concurs es poden fer al web d'#EstimoPremià fins al 30 de març i el termini per lliurar els vídeos finalitza el 20 d'abril.

×  
ARXIUS/videos/estimopremia/estimopremia_sencer.evid #estimopremia ARXIUS/videos/estimopremia/estimopremia_sencer.evid #estimopremia
^