Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
09 MARÇ 2018

L'Ajuntament havia demanat per carta a Ensenyament que es mantinguessin aquestes línies, i el ple de febrer va aprovar una moció de tots els grups en la seva defensa

L'escola Sant Cristòfol i l'institut Premià de Mar sortiran el curs vinent amb la mateixa oferta de línies que tenen el present curs després que els Serveis Territorials d'Ensenyament Maresme-Vallès Oriental s'hagin fet enrere de la seva decisió inicial de tancar una línia de P3 a l'escola i, depenent de la demanda, un grup de 1r d'ESO a l'Institut. La Directora de l'ens, Carmina Pinya, va trametre ahir una comunicació a l'Alcaldia en la qual informava d'aquesta decisió presa, segons s'explica, després de valorar amb la Direcció General de Centres Públics la demanda de l'Ajuntament que no es retalles cap línia a la ciutat.
Recordem que immediatament després que es conegués la intenció inicial dels Serveis Territorials, l'Ajuntament va trametre una carta a aquest departament en la qual es lamentava que la decisió no hagués estat debatuda ni consensuada, i recordant que la regidoria d'Ensenyament treballava de la mà de la comunitat educativa per elaborar el Mapa escolar que havia de fixar les necessitats educatives de Premià de Mar ciutat de cara als anys vinents.

Suport de la comunitat educativa i tots els grups municipals 

El 27 de febrer es va celebrar a l'Ajuntament una reunió per tractar d'aquesta qüestió amb el Director General de Centres Públics, Antoni Massegú, a la qual l'alcalde Miquel Àngel Méndez va convidar a participar AFAs, direccions de centres i representants de la plataforma Premià per l'Escola Pública. Abans d'aquesta trobada, el 21 de febrer, el ple municipal havia aprovat una moció de tots els grups en defensa d'aquestes les línies.
A partir d'aquesta decisió l'escola Sant Cristòfol sortirà el curs vinent amb dues línies de P3 i l'institut Premià de Mar amb 6 grups de 1r d'ESO.

Escola Sant Cristòfol Gran Via