Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
04 MAIG 2018

Fins al 10 de juny se succeiran tallers, accions, concursos i xerrades amb les arts visuals com a protagonistes

Un taller de retrat en viu als carrers de Sant Antoni i del Reverend Paradeda, i una sessió d’Sketching donarà aquest diumenge al matí el tret de sortida a la tercera edició del programa "Arts visuals en Espais Alternatius" que fins al mes de juny omplirà Premià de Mar d'activitats vinculades amb la fotografia, la pintura i el dibuix.

L'objectiu és acostar les tècniques de les arts visuals al conjunt de la ciutadania, traient les activitats artístiques dels tallers i situant-les al carrer. Per fer-ho s'han organitzat activitats molt diverses que van des dels tallers i les exposicions fins a fires d'art, passant per concursos de tècniques diverses, com la fotografia antiga o la pintura ràpida, o fins i tot un ral·li fotogràfic.

Xerrades, converses i Mostra de Graffiti

Dins del programa "Arts visuals en Espais Alternatius", el divendres 18 de maig es compta amb la presència del fotògraf Ibai Acebedo que oferirà una xerrada sobre tècniques fotogràfiques a l'Espai l'Amistat. El divendres dia 25 de maig els protagonistes seran els pintors abstractes. Els artistes Pol Peiró, Paulí Josa i Santi Domínguez mantindran una conversa sobre l'abstracció en l'art al pati de Can Roura. El programa es clourà el diumenge 10 de juny quan, entre altres activitats, tindrà lloc la 7a Mostra de Graffiti.

Aquesta tercera edició del programa "Arts visuals en Espais Alternatius" l'organitza l'Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració de l'Andana, l'Associació d'Artistes Plàstics i el Grup Fotogràfic Argent.

Programa "Arts visuals en Espais Alternatius"

Calendari d'activitats del programa "Arts visuals en Espais Alternatius"

Fitxer: Arts_Visuals_en_espais_alternatius_2018_Programa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 398.93 kB

Programa "Arts visuals en Espais Alternatius