Premià de Mar, punt de pas de la Via Marina del Camí del Sant Jaume 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 MAIG 2018

Premià de Mar es troba a la 5a etapa del recorregut que va des de Mataró fins a Sant Adrià de Besòs

El Camí de Sant Jaume passa ara també per Premià de Mar. Una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presentada recentment, posa disposició dels peregrins aquesta ruta que va des de Girona fins a Barcelona resseguint l'antiga Via Marina de la Via Augusta. El camí de la Via Marina comença a Sarrià de Ter des d'on se separa del camí tradicional que va de la Jonquera i el Monestir de Sant Pere de Rodes a Montserrat. Premià de Mar es troba en la cinquena etapa d'aquest recorregut que va des de Mataró fins a Sant Adrià de Besòs passant per Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià, El Masnou, Montgat i Badalona.

Com és l'habitual a totes les variants del Camí de Sant Jaume, els peregrins podran segellar els seus passaports també a Premià de Mar. Els llocs on fer-ho seran el Centre Cívic i el Museu de l'Estampació.  

Podeu consultar més informació sobre el pas pel Maresme de la Via Marina del Camí de Sant Jaume en el següent enllaç: https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/natura/marina-del-cami-de-sant-jaume

Segell de Premià de Mar de la Via Marina del Camí de Sant Jaume

^