Treballs al solar de la zona sud de La Salle per dotar-lo d'espais verds
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
12 JUNY 2018

Els pròxims dies s'iniciaran els treballs de construcció d'una pantalla vegetal per separar el solar ubicat al sector de la Salle Sud de la carretera Nacional II. L'objectiu de les obres, que es preveu que estiguin enllestides el pròxim mes de juliol, és dotar de vegetació un espai que, tot i que fa anys que s'utilitza com a aparcament, de fet és una zona verda, al mateix temps que es millora la imatge paisatgística de la primera línia de la vila. El nou talús es construirà amb sauló i s'hi plantarà vegetació de dunes i autòctona. També es construirà una canalització de drenatge per evitar que s'hi acumuli aigua.

Com a conseqüència d'aquests treballs es reorganitza l'aparcament en aquest espai. Així els vehicles que fins al moment aparcaven a la línia més propera a la carretera, que ara quedarà ocupada per aquesta pantalla vegetal, ho podran fer a l'espai que han ocupat al mateix solar les pistes de petanca, unes instal·lacions que ara tindran una nova ubicació al carrer de la Segarra, al barri de Camp de Mar. D'altra banda, mentre durin els treballs, l'aparcament a l'actual segona línia es veurà afectat per permetre els pas de camions i maquinària pesant.

Cal recordar que la intenció de l'Ajuntament és recuperar tot aquest espai com a zona verda quan s'obri la Gran Via de Lluís Companys cap al torrent Malet, i que els vehicles que actualment hi aparquen passin a fer-ho a la zona adjacent que haurà ampliat substancialment el nombre de places.

Nova vorera al torrent Castells i equipaments esportius al Palmar

De forma simultània a aquestes obres, aquesta setmana s'inicien treballs d'arranjament de la vorera est del torrent Castells que recorre el mur de l'escola de La Salle. La vorera es farà amb panot i asfalt i s'hi faran accessos adaptats. De la mateixa manera, i sense sortir de la mateixa zona, les pròximes setmanes entrarà en funcionament al Palmar un parc de cal·listènia amb diversos aparells modulars per fer exercicis destinats a desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. Al mateix Palmar aquest estiu és previst que entri en funcionament una pista multiesportiva de 20x10 metres de mides interiors, amb porteries de futbol sala i taulells de bàsquet.

Zona Salle Sud

^