Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
04 JULIOL 2018

L'Ajuntament de PremiÓ de Mar atorgarÓ una subvenciˇ de 479.500 euros per a socialitzaciˇ de llibres i material escolar als alumnes empadronats a la poblaciˇ que facin el curs 2018-2019 a centres escolars de PremiÓ de Mar i PremiÓ de Dalt. Aquest Ús el segon any de subvenciˇ per aquest concepte. Aquesta subvenciˇ busca fomentar la cultura del reciclatge dels llibres de text, aixÝ com ajudar amb el material escolar als centres que opten per no utilitzar llibres.

La principal novetat per a aquest any 2018 ha estat el canvi de criteri a l'hora de fer el cÓlcul de l'assignaciˇ de la subvenciˇ per a cada centre escolar. Si el primer any es va fer calculant un percentatge sobre el rebut que cada escola presentava a les famÝlies en concepte de llibres i material escolar, enguany tant les escoles com les AFAs, per unanimitat, van solĚlicitar que l'assignaciˇ es fes directament dividint la dotaciˇ econ˛mica pel n˙mero d'alumnes beneficiaris.

AixÝ mateix, la regidoria d'Ensenyament de PremiÓ de Mar estÓ rebent les mem˛ries justificatives de les escoles beneficiades amb la subvenciˇ durant el curs 2017-2018. A partir de juliol es farÓ un estudi d'aquesta documentaciˇ, per determinar l'efectivitat de la subvenciˇ i poder realitzar una diagnosi acurada sobre la realitat de la socialitzaciˇ dels llibres de text entre els alumnes de la vila. Aquest treball servirÓ per proposar nous criteris qualitatius a l'hora d'atorgar les subvencions del curs 2019-2020.

Els alumnes beneficiats per la subvenciˇ per a la socialitzaciˇ de llibres de text i material escolar pertanyen a les escoles El DofÝ, Sant Crist˛fol, La Liˇ, Mar Nova, Montserrat, El Pilar, La Salle, AssÝs, Santa Anna i MariÓ Manent i als instituts PremiÓ de Mar i ValeriÓ Pujol.