Escut de Premiā de Mar
Notes de Premsa
04 JULIOL 2018

L'Ajuntament de Premiā de Mar atorgarā una subvenciķ de 479.500 euros per a socialitzaciķ de llibres i material escolar als alumnes empadronats a la poblaciķ que facin el curs 2018-2019 a centres escolars de Premiā de Mar i Premiā de Dalt. Aquest és el segon any de subvenciķ per aquest concepte. Aquesta subvenciķ busca fomentar la cultura del reciclatge dels llibres de text, així com ajudar amb el material escolar als centres que opten per no utilitzar llibres.

La principal novetat per a aquest any 2018 ha estat el canvi de criteri a l'hora de fer el cālcul de l'assignaciķ de la subvenciķ per a cada centre escolar. Si el primer any es va fer calculant un percentatge sobre el rebut que cada escola presentava a les famílies en concepte de llibres i material escolar, enguany tant les escoles com les AFAs, per unanimitat, van solˇlicitar que l'assignaciķ es fes directament dividint la dotaciķ econōmica pel número d'alumnes beneficiaris.

Així mateix, la regidoria d'Ensenyament de Premiā de Mar estā rebent les memōries justificatives de les escoles beneficiades amb la subvenciķ durant el curs 2017-2018. A partir de juliol es farā un estudi d'aquesta documentaciķ, per determinar l'efectivitat de la subvenciķ i poder realitzar una diagnosi acurada sobre la realitat de la socialitzaciķ dels llibres de text entre els alumnes de la vila. Aquest treball servirā per proposar nous criteris qualitatius a l'hora d'atorgar les subvencions del curs 2019-2020.

Els alumnes beneficiats per la subvenciķ per a la socialitzaciķ de llibres de text i material escolar pertanyen a les escoles El Dofí, Sant Cristōfol, La Liķ, Mar Nova, Montserrat, El Pilar, La Salle, Assís, Santa Anna i Mariā Manent i als instituts Premiā de Mar i Valeriā Pujol.