Noves activitats esportives extraescolars subvencionades el pròxim curs escolar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 JULIOL 2018

L'Ajuntament organitzarà activitats esportives extraescolars el curs vinent, 2018 -2019. Aquestes activitats es faran els dissabtes al matí al Pavelló Municipal d'Esports i consistiran en un tastet de diferents esports (futbol sala, hoquei, bàsquet, voleibol, atletisme, etc.) on es treballaran habilitats motrius com ara la coordinació, la lateralitat o la manipulació d'objectes, d'entre d'altres. També es pretén que els infants assoleixin uns primers coneixements en aspectes tècnics, tàctics o del reglament de cadascun dels esports que es practiquin i, sobretot, que gaudeixin de la pràctica esportiva.

Les activitats estan pensades per a nens i nenes de 6 a 8 anys residents a Premià de Mar i es faran d'octubre a juny els dissabtes al matí de 9 h a 10 h o de 10 h a 11 h. Estan subvencionades per l'Ajuntament de Premià de Mar de manera que les famílies hauran d'abonar 25 €, per a tot el curs, en el moment de la inscripció.

S'obre un nou termini per fer les inscripcions del 3 al 21 de setembre en horari de dilluns a divendres, de 16 h a 20 h, al Pavelló Municipal d'Esports, al Camí del Mig Núm. 62. 

Les places són limitades. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93.752.35.79.

Activitats extraescolars esport

Activitats extraescolars esport

Fitxer: activitats_extraescolars_18_19_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 214.84 kB

^