L'Ajuntament obre nous canals de comunicació a Telegram i IGTV
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
03 OCTUBRE 2018

L'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de comunicació amb la ciutadania a través de l'aplicació gratuïta de missatgeria Telegram. Aquest nou canal servirà per a enviar als ciutadans que prèviament s'hagin subscrit, informació municipal en forma d'avisos, notes de premsa, o fins i tot informació gràfica com fotografies o vídeos d'actes que hagin tingut lloc a la vila.

Per unir-se al canal de Telegram de l'Ajuntament només cal descarregar-se l'aplicació gratuïta, buscar Ajuntament de Premià de Mar al cercador i petjar la tecla "Unir-me", o bé fer clic a l'enllaç t.me/ajpremiademar. A partir d'aquest moment, l'usuari començarà a rebre els missatges al seu telèfon mòbil o ordinador personal, com un missatge privat, la qual cosa li permetrà consultar la informació sense haver de buscar-la a les xarxes socials o al web municipal. Cal tenir present que, a diferència d'altres aplicacions com WhatsApp, Telegram està al núvol, per la qual cosa no emmagatzema cap arxiu al dispositiu de l'usuari.

La segona novetat és el canal d'IGTV, una aplicació que permet publicar vídeos de fins a 10 minuts de durada, que es pot seguir amb els telèfons intel·ligents des del compte d'Instagram de l'Ajuntament, i on ja es poden veure els documentals sobre el 50è aniversari del Mercat Municipal de Sant Joan, de la presentació del projecte Radars i del naixement de les tortugues del niu de la platja de Llevant de diumenge passat.

Els nous canals de comunicació es venen a afegir al ja existent de WhatsApp i a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram

La creació dels nous canals de Telegram i IGTV no implica que desaparegui cap dels canals de comunicació municipal ja existents. Recordem que els ciutadans tenen a la seva disposició el WhatsApp de l'alcalde, amb el número 671 52 86 67, que serveix tant per a rebre avisos, en cas d'estar subscrit al servei, com per traslladar a l'alcalde Miquel Àngel Méndez preguntes, queixes o suggeriments sobre qüestions relatives a Premià de Mar. Altres canals de comunicació municipals són la pàgina web de l'Ajuntament, la Bústia Ciutadana, el Butlletí Electrònic Municipal Setmanal per subscripció, els comptes de Twitter, Facebook i Instagram i l'emissora municipal Ràdio Premià de Mar.

^