Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
16 OCTUBRE 2018

La biblioteca Marti Rosselló i Lloveras està duent a terme aquest mes d'octubre un paquet de millores a les instal·lacions amb l'objectiu de millorar l'experiència dels usuaris en les seves visites al centre. Les actuacions se centren en l'actualització de la senyalització, la modernització del mobiliari i l'adquisició de nou material informàtic.

Des del centre s'ha considerat necessari millorar els elements gràfics que ajuden als usuaris a trobar el material que busquen de la forma més senzilla i autosuficient possible. Per fer-ho es fa una actualització de la senyalística existent emprant vinils, rètols o cartells que serveixin per a identificar les diferents seccions que acull l'equipament, de manera especial la col·lecció local, les seccions de novel·la juvenil i de còmics, el Racó Pirata, o la zona d'infantil. La millora de la senyalització de les prestatgeries que contempla la reforma facilitarà també la tasca de trobar un títol determinat.

Pel que fa al nou mobiliari, serà la Zona infantil, i en especial la dels Petits lectors, la que rebrà una inversió més important per crear un entorn més acollidor i confortable pels petits i els seus acompanyants. També per aconseguir aquest efecte, el pintor premianenc Jaume Salat ha pintat en aquesta sala un mural que representa un cel. D'altra banda, s'han adquirit també nous prestatges per a la col·lecció de còmics, que permeten apreciar les seves cobertes, dos expositors nous per a les novetats i cadires noves, que ja s'han estrenat amb motiu de les primeres sessions de la Universitat de l'Experiència a la sala Salvador Moragas de la Biblioteca.

Finalment, la sala d'informàtica rebrà 16 ordinadors nous amb els quals la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras podrà seguir complint la que també és la seva funció de garantir l'accés de la informació a la ciutadania mitjançant els sistemes informàtics.