Escut de PremiÓ de Mar
El Documental del Mes
L'Agenda
 

El final de la carrera d'un atleta Ús una lluita contra el temps, una cursa a contrarellotge. Per a un ciclista professional, participar en una cursa Ús una necessitat addictiva que desafia tota l˛gica i crea un espectacle tant fascinant com dolorˇs. Time Trial (cursa a contrarellotge) ens apropa a les ˙ltimes curses de la carrera del ciclista britÓnic David Millar que culmina amb la darrera presa de contacte amb el Tour de Franša.

David Millar era un reputat ciclista escocŔs que va comprar la seva primera bicicleta de carretera quan tenia 15 anys. Quan va fer els 18 es va traslladar a viure a Franša per poder competir al mÚs alt nivell. Dos anys mÚs tard, el 1997, li van oferir el seu primer contacte professional per liderar un dels equips francesos mÚs importants, el Cofidis, amb el qual va guanyar 3 etapes del Tour de Franša, 5 de La Vuelta a Espanya i 1 del Giro d'ItÓlia, fins que va rebre una suspensiˇ per dopatge el 2004.

Des d'aleshores, David Millar s'ha convertit en una potent veu dins de la lluita antidopatge i ha tornat a les competicions com a ciclista net. Time Trial ens apropa als seus ˙ltims dies de competiciˇ que serviran al protagonista per sincerar-se amb ell mateix i amb l'espectador respecte les llums i ombres que determinen la seva biografia esportiva.