Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
30 AGOST 2019

Un total de 660 persones han assistit a les quatre sessions del programa Cinema a fresca que s'ha realitzat els dimecres durant el present mes d'agost.

En concret, la pel·lícula amb més afluència d'espectadors va ser Hotel Transsilvània 3, projectada el 7 d'agost al Camp Municipal de futbol, amb 250 assistents (xifres aproximades), seguida de Cavernícola, amb 170 espectadors, projectada al port el 21 d'agost; Professor a Groenlàndia, que va tancar el programa el 28 d'agost també al Port, i que va reunir 140 ciutadans i finalment, Jurassic World, que es va poder veure el 14 d'agost al Camp de Futbol i que va acollir un centenar d'espectadors. Les xifres demostren que les pel·lícules de perfil infantil i familiar són les que desperten més interès entre la ciutadania en aquest cicle de les nits d'estiu a Premià de Mar.

Seguint la tendència encetada l'estiu passat, enguany s'ha conservat el format de dividir les projeccions en dos emplaçaments: el Camp Municipal de Futbol i el Port.

Totes les pel·lícules projectades estaven doblades al català, excepte Cavernícola, que es va haver de projectar en castellà per problemes tècnics. Les sessions, que eren gratuïtes, començaven a les 22 h.