Escut de Premią de Mar
Els perfils són un tčcnic de Serveis Territorials, un educador infantil i un tčcnic mitją de Recursos Humans
Notes de Premsa
09 OCTUBRE 2019

L'Ajuntament ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per a la contractació en pràctiques de tres joves que siguin beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Els perfils que es busquen són d'un tècnic de Serveis Territorials, un educador infantil, i un tècnic mitjà de Recursos Humans. Els contractes tindran una durada de 6 mesos i la incorporació serà com a màxim el 31 d'octubre.

Els requisits per poder participar en el programa són els següents:

• Estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

• Estar inscrit al programa de Garantia Juvenil

• Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau superior, o títols oficialment reconeguts com a equivalents:

     - Educador infantil: preferentment  grau en Educació Infantil, CFGS en Educció infantil, o similar

     - Tècnic de Serveis Territorials: preferentment Enginyeria Tècnica,  Arquitectura Tècnica o similar.

     - Tècnic mig en RRHH: preferentment grau en Dret, Relacions Laborals, Ciències del Treball, Psicologia, Sociologia, Administració i Direcció d'Empreses.

• Que no hagin transcorregut més de cinc anys, o de set quan el contracte es concerti amb un treballador amb discapacitat, des de la finalització dels estudis.

Tots els requisits per participar s'han de mantenir i poder acreditar el dia immediatament anterior a l'inici del contracte. Les persones candidates seran derivades des del Servei d'Ocupació de Catalunya per participar en el procés de selecció.

Cal recordar que el Programa de Garantia juvenil busca afavorir la inserció laboral de joves d'entre 16 i 29 anys en situació d'atur, permetent que puguin millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Per demanar més informació podeu escriure a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat