Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
22 NOVEMBRE 2019

Un total de 700 turistes francesos, provinents en la seva majoria de les localitats de Nimes, Arles i Montpeller, han estat visitant el Museu de l'Estampació de Premià de Mar. Els visitants, del col·lectiu de gent gran i que van arribar per grups en 16 autocars, van fer les visites entre els dies 8 i 18 de novembre.

Les ciutats de procedència dels visitants compten amb molta tradició en matèria d'estampació tèxtil per la qual cosa els turistes tenien coneixements en la matèria. Durant les visites, el personal del Museu els va fer una introducció en francès sobre el museu i les tècniques d'estampació tèxtil, posant especial èmfasi en la importància de Premià de Mar com a centre de referència d'estampació, dibuix i gravat.

Exposició temporal i presentació de llibre del poeta Carles Duarte

D'altra banda, fins al 19 de gener es pot visitar al Museu de l'Estampació l'exposició temporal Albades amb fotografies del lingüista i poeta Carles Duarte. Precisament diumenge vinent, 24 de novembre, a les 12 h, i al mateix museu, l'autor presentarà el seu llibre Quadern d'Albades, en el qual recull les fotografies que es poden veure a l'exposició.

Per a més informació i reserves de visites podeu trucar al telèfon 93 752 91 97 o escriure a l'adreça electrònica museu@premiademar.cat.

El Museu de l'Estampació es troba a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII, 2-8.