Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
10 MARç 2020

Ahir es va celebrar una reunió entre l'Ajuntament de Premià de Mar i el departament d'Educació de la Generalitat amb relació al projecte de construcció de l'edifici de l'escola Mar Nova i, eventualment, de la futura segona escola bressol municipal.

En aquesta taula de treball, que dona continuïtat a la feina encetada entre l'Ajuntament i els Serveis Territorials d'Educació en aquesta matèria, es van incorporar l'alcalde Miquel Àngel Méndez i el director general de Centres Públics de la Generalitat, Josep González Cambray.

L'objectiu de la trobada era definir el conveni que ha de permetre a l'Ajuntament disposar de la competència per iniciar el projecte, començant per l'estudi que ha de determinar si l'espai de l'actual escola és suficient per construir també l'escola bressol. Ambdues administracions es van emplaçar a estudiar quines haurien de ser les aportacions econòmiques de cadascuna d'elles, així com els terminis de retorn per part de la Generalitat a l'Ajuntament de l'aportació que inicialment haurà de fer.