Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
16 JUNY 2020

Aquesta setmana s'ha posat en marxa una campanya que té per objectiu donar suport al comerç local, especialment després del període de tancament al qual s'ha vist abocat a causa de l'estat d'alarma.

Sota l'eslògan "Donem vida al comerç", la campanya compta amb la participació de diversos veïns i veïnes que testimonien la seva experiència tot destacant els avantatges del comerç de proximitat com ara la varietat, la qualitat, el tracte familiar o la confiança.

La campanya, que està adreçada a tota la ciutadania i es podrà veure a tots els barris a través de banderoles i pancartes al carrer i de cartells ubicats a les cartelleres, a les pantalles i als mateixos comerços. A més, també es difondrà a través dels mitjans de comunicació municipals com ara el web premiademar.cat, les diferents xarxes socials, la revista municipal Vila Primília o Ràdio Premià de Mar. Com a novetat, el bus urbà C-18 també farà de suport de la campanya.

Aquesta campanya, impulsada des de l'Ajuntament, és una de les accions acordades per la Taula de comerç, PIMES i autònoms per donar suport als comerciants de la vila en la situació creada a conseqüència de la crisi de la COVID-19.

Cartell campanya de comerç 01

Cartell campanya de comerç 02Cartell campanya de comerç 03Cartell campanya de comerç 03Cartell campanya de comerç 04Cartell campanya de comerç 03Cartell campanya de comerç 03

×  
Campanya de comerç local "Donem vida al comerç" Campanya de comerç local "Donem vida al comerç"