Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
22 JUNY 2020

Enguany s'ha establert un sistema online per encarregar les samarretes de la Festa Major. Així, fins al 30 de juny es poden fer les comandes de les samarretes mitjançant un formulari en línia que es troba al web de la Festa.

Les comandes online permetran agilitzar el procés de venda, ja que les samarretes ja estaran preparades en la seva bossa per ser recollides, de manera que només caldrà fer el pagament. L'objectiu és minimitzar el temps d'estada dels compradors i les compradores a la botiga, per la qual cosa es recomana a la ciutadania que faci ús d'aquest sistema. Mitjançant el formulari del web es podran encarregar fins a un màxim de 10 samarretes per comanda.

Les comandes es podran fer fins al dia 30 de juny, i es podran recollir al Centre Cívic del carrer de l'Esperança núm. 19, des del dimecres 1 fins al divendres 3 de juliol en horari d'11 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h. En el web de la Festa Major hi ha una guia de talles de samarretes.

Venda directa al Centre Cívic

A banda d'aquest sistema de comandes, es mantindrà l'habitual venda directa a la botiga de la Festa Major on també es podran trobar les samarretes, tot i que no podran encarregar-se. La botiga estarà oberta el dissabte 4 de juliol i des del dilluns 6 fins al dissabte 11 de juliol, ambdós inclusius, en horari d'11 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h.

Modificació del cartell de Festa Major

D'altra banda, s'ha fet una rectificació al cartell de la Festa Major, obra de l'artista Llorenç Pubill. El cartell representa al pirata Omar lluitant amb el premianenc Martí, mantenint la distància de seguretat d'1,5 metres i amb mascaretes. En la interpretació artística de la lluita, les mascaretes de l'Omar i en Martí només els tapen les boques. A suggeriment d'alguns ciutadans, s'ha considerat corregir la imatge de manera que els dos personatges porten ara la mascareta col·locada de forma correcta, tapant-los les boques i també els nassos.

Samarretes de la Festa Major 2020 sencera

Cartell Festa Major 2020