Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
30 JUNY 2020

El web corporatiu de l'Ajuntament ha obtingut per setena vegada el Segell Infoparticipa de transparència, i per sisè any consecutiu ho ha fet amb la màxima puntuació, ja que ha complert el 100% dels indicadors.

El segell Infoparticipa l'atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, i busca distingir la transparència dels webs d'institucions com ajuntaments, consells comarcals i diputacions. El LPCCP avalua la informació que es publica als webs d'aquestes administracions públiques amb l'objectiu de promoure la millora de la seva transparència i qualitat.

El sistema d'avaluació dels webs es fa a través de 48 indicadors mitjançant els quals s'examinen les pàgines sobre 5 qüestions bàsiques: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius; com gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius; i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.