Escut de PremiÓ de Mar
Festa Major 2020
L'Agenda
 

Com cada any per Sant Crist˛fol els premianencs homenatgem el patrˇ com cal, celebrant una Festa en el seu honor i aquest any, encara que sigui amb mascareta i distÓncia, tambÚ ho farem. Per˛ no tot sˇn flors i violes, perquŔ l'amenaša d'una invasiˇ pirata Ús ben present tambÚ aquest 2020. Els pirates no es rendeixen ni davant d'un virus! Al carrer Reverend Josep Paradeda hi haurÓ El Refugi Premianenc.

Des del nostre racˇ, els premianencs defensarem PremiÓ de Mar dels pirates.

Us proposem que us animeu a participar en aquest reducte invicte premianenc i unir forces per defensar el poble dels invasors Pirates. Veniu a passejar i ompliu el Refugi de Peixos fets per vosaltres. Us proposem que feu un peix a casa amb els materials que tingueu a mÓ, cartolines, goma EVA, retoladors o pintures. Feu-lo com mÚs us agradi i el veniu a penjar al Refugi per fer un bon rebost per alimentar els premianencs en aquest temps de lluita.

Benvingut Ús qui s'acosta per buscar-hi acolliment, tant Ús la raša o el credo tant Ús el to de la pell. Per˛ qui vingui buscant brega a treure'ns el que Ús de llei ja pot tornar-se'n enrere.
PremiÓ no es compra ni es ven!
#Espai100%lliuredePirates

Premianencs unim-nos, defensem la nostra Festa Major! Fora els Pirates del nostre poble,
Visca PremiÓ de Mar!