Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
14 JULIOL 2020

Fins al 15 d'agost estarÓ obert el perÝode d'inscripcions per al concurs Delayta'ns, adrešat a grups de m˙sica emergents no professionals que tinguin temes propis. En total se seleccionaran 10 grups que competiran a les semifinals que se celebraran  els dies 2 i 3 d'octubre. La final es farÓ el dia 3 al vespre a l'Espai l'Amistat.

El premi per al grup guanyador serÓ una actuaciˇ remunerada amb 726 € a PremiÓ de Mar,  el 2n premi serÓ de 350 € i el tercer de 250 €. Finalment, tambÚ hi haurÓ un premi popular que consistirÓ en un concert al bar PanorÓmic de Montgat. Aquest premi es decidirÓ amb la suma dels suports que els grups hagin rebut a travÚs de les xarxes socials Facebook i Instagram de PremiÓ Jove mÚs els vots que recullin els comeršos. El grup que rebi mÚs suports serÓ el guanyador del premi. 

El jurat estarÓ format per m˙sics professionals de reconegut prestigi i valorarÓ l'originalitat de les composicions, la posada en escena i la qualitat musical.

El Delayta'ns, que enguany celebra la 8a ediciˇ, estÓ obert a grups amateurs de qualsevol estil o gŔnere musical sense contracte discogrÓfic i que tinguin temes propis.

 MÚs informaciˇ i inscripcions al segŘent enllaš.

Delayta'ns 2020 cartell