Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
14 JULIOL 2020

Fins al 15 d'agost estarà obert el període d'inscripcions per al concurs Delayta'ns, adreçat a grups de música emergents no professionals que tinguin temes propis. En total se seleccionaran 10 grups que competiran a les semifinals que se celebraran  els dies 2 i 3 d'octubre. La final es farà el dia 3 al vespre a l'Espai l'Amistat.

El premi per al grup guanyador serà una actuació remunerada amb 726 € a Premià de Mar,  el 2n premi serà de 350 € i el tercer de 250 €. Finalment, també hi haurà un premi popular que consistirà en un concert al bar Panoràmic de Montgat. Aquest premi es decidirà amb la suma dels suports que els grups hagin rebut a través de les xarxes socials Facebook i Instagram de Premià Jove més els vots que recullin els comerços. El grup que rebi més suports serà el guanyador del premi. 

El jurat estarà format per músics professionals de reconegut prestigi i valorarà l'originalitat de les composicions, la posada en escena i la qualitat musical.

El Delayta'ns, que enguany celebra la 8a edició, està obert a grups amateurs de qualsevol estil o gènere musical sense contracte discogràfic i que tinguin temes propis.

 Més informació i inscripcions al següent enllaç.

Delayta'ns 2020 cartell