Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
07 AGOST 2020

Ja s'han fet p˙bliques al web municipal les bases per a la Mostra de Graffiti que, dins del programa PremiÓ Jove, arriba enguany a la seva novena ediciˇ.

La mostra es durÓ a terme el diumenge 18 d'octubre, entre les 11 i les 19 h. Els graffitis es faran a la ubicaciˇ habitual d'aquesta activitat: la paret que hi ha a la Gran Via de LluÝs Companys en el tram comprŔs entre els carrers de la Marina i de la Plaša. Hi poden participar totes les persones de 15 anys en endavant fins a un mÓxim de 18 artistes. Es comptarÓ amb la participaciˇ de convidats especials.

Els participants han d'enviar el formulari d'inscripciˇ, un esbˇs del projecte del graffiti que es vol fer i un enllaš a un web on es puguin veure treballs anteriors de l'artista. Aquesta documentaciˇ s'ha d'enviar a travÚs del web de l'Órea de Joventut de l'Ajuntament. La data lÝmit Ús el dimecres 30 de setembre.

Tots els concursants seleccionats disposaran de 10 esprais cedits, com a ajuda per a l'elaboraciˇ del graffiti el dia de la mostra.