Formularis
Word Bàsic
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Office 365 - Word basic (2019)
Places limitades, per ordre d'inscripció.
Formularis
01 OCTUBRE 2020

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur per aprofundir en l'entorn bàsic del processador de textos Word, pertanyent a la suite ofimàtica Office 365, en el qual s'expliquen les funcions bàsiques per al ús del programa. S'explica el necessari per crear, escriure, modificar, revisar el text, moure's pel document o mostrar-lo amb diferents vistes.

Durada: 28 hores
Dates: del 2 al 13 de novembre
Horari: de 9 h a 12 h
Modalitat d'impartició: online
Requisits: cal disposar de pc propi i connexió a internet

Places limitades


 Objectius:

 • Adquirir les nocions bàsiques sobre les possibilitats de l'oficce 365: word bàsicMòduls formatius:

 • Introducció a l'Office
  Introducció a la suite d'aplicacions ofimàtiques Office, presentant els programes que la formen. Es descriu l'entorn o interfície d'usuari comú que utilitzen els programes d'Office. Contingut:1. Les aplicacions d'Office.2. Office Online.3. Apps d'Office per a dispositius mòbils.4. L'entorn de treball.5. Altres elements de l'entorn.6. Vistes prèvies actives.7. Inicia la sessió.8. Sortir de el programa.
 • Treball amb documents
  Es descriu el treball bàsic amb els documents de les aplicacions d'Office, veient la manera de crear nous documents, obrir documents existents i guardar els documents. S'introdueix el concepte de plantilla, així com el treball amb documents de versions anteriors de l'Office. Contingut:1. Obrir documents.2. Crear nous documents.3. Guardar documents.4. Documents de versions anteriors de l'Office.
 • Obtenir ajuda i altres recursos
  Utilització del sistema d'ajuda d'Office per obtenir informació sobre l'ús de les diferents aplicacions. També es descriu el funcionament d'altres recursos d'aquestes aplicacions, com la utilització d'imatges en línia o les operacions per buscar arxius a partir de les propietats dels documents. Finalment, es descriuen els processos habituals de tallar, copiar i enganxar elements, així com l'ús del porta papers de l'Office. Contingut:1. El sistema d'ajuda.2. Imatges en línia.3. Propietats dels arxius.4. Cerca fitxers.5. Tallar, copiar i enganxar.6. El porta papers de l'Office.
 • Word Bàsic
  Descripció de l'entorn bàsic del processador de textos Word, explicant les funcions necessàries per fer servir el programa. S'explica el necessari per crear, escriure, modificar, revisar el text, moure pel document o mostrar-lo amb diferents vistes.
 • Introducció i objectius del nivell bàsic
  Presentació del mòdul formatiu Word Bàsic. S'introdueixen les lliçons que componen aquest mòdul, indicant els objectius d'aprenentatge identificats. Contingut: 1. Introducció. 2. Objectius.
 • Primers passos amb Word
  Introducció al processador de textos Word, descrivint la manera d'iniciar la seva execució i tancar-lo, així com del seu entorn bàsic: barra d'eines d'accés ràpid, cinta d'opcions, menús contextuals i barra d'estat. Contingut: 1. Escriure amb el PC. 2. Iniciar Word. 3. Parts principals. 4. Sortir de Word.
 • Editar i guardar documents
  Edició de documents en el processador de textos Word, descrivint la manera d'escriure i dividir paraules en el document. També s'indica la manera d'obrir i guardar els documents. Contingut: 1. Obrir un document. 2. Escriure text. 3. Divisió de paraules. 4. Guardar el document.
 • Maneres de veure els documents
  Descriu les diferents formes de visualitzar un document en el processador de textos Word, explicant els tipus de vistes que es poden obtenir d'un document, el zoom o la divisió en dos panells o en finestres. Contingut: 1. Tipus de vistes. 2. Elements a mostrar. 3. Altres tipus de vistes. 4. Divisió en finestres.
 • Moure's pel document
  Indica les maneres de moure's pel text d'un document del processador de textos Word. També s'explica com seleccionar text, amb l'objecte de corregir, esborrar o afegir text a un document o la funció '' fes clic i escriu ''. Contingut: 1. Situar el cursor. 2. Seleccionar el text. 3. Corregir i esborrar. 4. Fes clic i escriu.
 • Modificar el text 
  Modificació del text d'un document del processador de textos Word, descrivint les funcions de copiar, tallar i enganxar o passar a majúscules. Es veu també l'ús dels diferents tipus de fonts, atributs i color, així com copiar el format d'un text a un altre. Contingut: 1. Tallar, copiar i enganxar. 2. Majúscules i minúscules. 3. Tipus de lletra o font. 4. Copiar el format. 
 • Revisar el text 
  Mostra com buscar i reemplaçar textos en un document. Es descriuen les diferents maneres de revisar un text, explicant la revisió ortogràfica i gramatical i les diferents opcions de revisió que permet Word. Finalment, mostra com incloure caràcters que no estan en el teclat mitjançant símbols. Contingut: 1. Buscar i reemplaçar text. 2. Revisió manual. 3. Revisió automàtica. 4. Posar símbols. 


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:
*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^