Formularis
Outlook
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Office 365 - Outlook (2019)
Places limitades, per ordre d'inscripció.
Formularis
01 OCTUBRE 2020

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur per aprofundir en la utilització del programa organitzador personal Outlook, que permet gestionar la informació personal i professional que s'utilitza en el treball quotidià en una oficina: programació de cites, esdeveniments i reunions, contactes, correu electrònic, tasques, notes, etc.

Durada: 15 hores
Dates: del 30 de novembre al 4 de desembre
Horari: de 9 h a 12 h
Modalitat d'impartició: online
Requisits: cal disposar de pc propi i connexió a internet

Places limitades


 Objectius:

 • Adquirir les nocions bàsiques sobre les possibilitats de l'office 365: Outlook Mòduls formatius:

 • Introducció i objectius de el curs 
  Presentació del curs. S'introdueixen les lliçons que el componen, indicant els objectius d'aprenentatge identificats. Contingut:  1. Introducció. 2. Objectius. 
 • Introducció a Outlook 
  Introducció a el programa organitzador personal Outlook, descrivint la manera d'iniciar la seva execució i tancar-lo, així com el seu entorn bàsic (Cinta d'opcions, panell de navegació, vista Backstage, etc.). S'indica com afegir el compte de correu electrònic inicial i s'introdueixen els diferents components o carpetes d'Outlook. Finalment s'indica la manera d'emmagatzemar, importar i exportar les dades. Contingut: 1. Què és l'Outlook. 2. Iniciar i configurar. 3. Components d'Outlook. 4. Outlook per avui. 5. Arxivar i sortir d'Outlook. 
 • La llista de contactes 
  Descripció del component o carpeta Contactes d'Outlook, que permet emmagatzemar la informació de les persones amb les que es té contacte o relació a la feina oa la vida personal. Es descriu la manera de crear, editar o modificar i eliminar contactes, així com les diferents vistes i com es pot buscar, ordenar o filtrar els contactes de la llista de contactes. Contingut: 1. Crear una llista de contactes. 2. Administrar els contactes. 3. Cerca contactes. 4. Filtres.
 • Operacions amb contactes
  S'expliquen algunes utilitats o eines disponibles a l'Outlook per treballar amb la llista de contactes: com afegir una marca de seguiment; trucar als contactes de la llista; crear grups de contactes; i combinar correspondència (exportant les dades de la llista de contactes a un document de Word). Finalment, s'estudia el procés d'impressió en Outlook. Contingut:1. Seguiment. 2. Per trucar a un contacte.3. Grups de contactes i grups de l'Office 365. 4. Combinar correspondència. 5. Impressió en Outlook.
 • Correu electrònic
  Utilització de el servei de correu electrònic en Outlook: es descriu la configuració del servei i com s'escriuen i envien missatges, explicant les opcions disponibles. Contingut:
  1. Configurar el correu. 2. Escriure missatges. 3. Adjuntar des de OneDrive. 4. Opcions d'enviament.
 • Gestió del correu
  Utilització de el servei de correu electrònic en Outlook per rebre i gestionar el correu electrònic: es descriu la manera d'enviar i rebre els missatges i les diferents maneres de recepció (amb la possibilitat de només descarregar encapçalats). També es descriuen les diferents carpetes existents en el component Correu, la manera d'administrar els missatges de correu, les converses i l'ús de les regles i les respostes automàtiques. Contingut: 1. Enviar i rebre. 2. Descarregar capçaleres. 3. Respondre el correu. 4. Administrar missatges. 5. Regles. 6. Respostes automàtiques (Fora de l'oficina)
 • Assegurar el correu electrònic: signatura i xifrat
  Descriu com signar i xifrar els missatges de correu electrònic mitjançant la utilització de certificats digitals S/MINE. Es mostra com obtenir un certificat d'aquest tipus, com instal·lar-lo i utilitzar-lo en Outlook. Contingut: 1. Obtenir i instal·lar un certificat digital. 2. Seleccionar el certificat digital a l'Outlook. 3. Utilitzar el certificat digital.
 • El calendari
  S'explica el funcionament de la carpeta Calendari en Outlook, en la qual es poden programar i administrar les cites, reunions i esdeveniments que s'han de recordar, de manera que resulti més senzill administrar el temps i que Outlook ens avisi quan s'aproximi la data i hora indicades. Contingut: 1. Opcions del calendari. 2. Crear cites. 3. Cites periòdiques. 4. Introduir esdeveniments. 5. Planificar una reunió. 6. Avisos.
 • Tasques, Fonts RSS, Diari i Notes
  Descripció de les carpetes Tasques (per a emmagatzemar informació sobre les activitats que s'han de realitzar), Diari (per a registrar qualsevol activitat que es realitzi en el treball diari) i Notes a l'Outlook. També s'estudia la subscripció a fonts RSS i la manera de recuperar els elements que s'eliminen a l'Outlook, des de la carpeta Elements eliminats. Contingut: 1. Crear tasques. 2. Seguiment d'una tasca. 3. Fonts RSS. 4. El diari. 5. Notes i elements eliminats.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:
*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^