Formularis
Mosso magatzem
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs de mosso/a de magatzem
Places limitades, per ordre d'inscripció.
Formularis
01 OCTUBRE 2020

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu capacitar els alumnes per desenvolupar i executar de manera correcta les tasques pròpies de les ocupacions de mosso/a de magatzem seguint instruccions i criteris establerts, utilitzant l'equip necessari, respectant les normes de seguretat i salut.

La superació del curs permet disposar del carnet de carretons.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Durada: 80 hores
Dates: del 3 al 27 de novembre
Horari: de 9 h a 14 h
Lloc: aula MEP de la nau 4 de la Fàbrica del Gas

Objectius específics:

 • Capacitar als assistents per a la realització d'una bona gestió dels magatzems, que va des de la ubicació de mercaderies fins a una bona sistemàtica per a la preparació de comandes d'expedició així com la distribució de mercaderies i la gestió del transport.
 • Obtenir criteris de recepció, classificació, registre, control de material i inventari.
 • Efectuar l'organització i seguiment dels processos de recepció i expedició de mercaderies amb l'objectiu d'optimitzar l'operativitat dels processos de treball del magatzem, i garantir l'aplicació de les normatives de traçabilitat, seguretat i higiene.
 • Conèixer diferents mètodes de gestió d'estocs, millorar les tècniques de gestió de materials, optimitzar el nivell d'existències, equilibrar les mínimes existències amb risc de desabastiment, avaluar el cost de l'estoc i realització eficaç d'inventaris.
 • Organitzar i supervisar els procediments d'utilització i manteniment de les instal·lacions, equips i materials del servei de cara a garantir la seva operativitat permanent i òptima.
 • Realitzar el recompte de productes, utilitzant l'equip adequat, amb la periodicitat i instruccions rebudes, per detectar buits, necessitats de proveïment i mantenir actualitzada la informació al magatzem.
 • Aplicar els diferents tipus d'eines de treball. Introducció tècnica a ERP's, MRP, Menús Radiofreqüència i RFID.
 • Realitzar la reposició de productes, seguint les instruccions i criteris establerts, respectant les normes de seguretat i salut i utilitzant l'equip de protecció individual, per tal de garantir l'abastament en el temps i forma establerts.
 • Realitzar la selecció de mercaderies o productes de manera efectiva, ordenada i segura, per a la preparació de la comanda en el temps i forma establerts, seguint les instruccions rebudes respectant les normes de manipulació, seguretat i salut d d'acord amb l'ordre de comanda. 
 • Embalar la unitat de comanda, caixa o palet, entre d'altres, utilitzant el material, equips i mitjans d'embalatge adequats, seguint les instruccions rebudes, en condicions de seguretat i salut, per tal de preservar la conservació i estabilitat de la comanda fins a la seva destinació final. 
 • Adoptar les mesures adequades per al compliment, en el temps i forma establerta, de les ordres de moviment i repartiment de proximitat. 
 • Conèixer els diferents documents comercials i interpretar la informació continguda de diferent naturalesa o de diferents tipus d'empreses o magatzems.
 • Prevenir els problemes ergonòmics, efectes adversos potencials i coneixent les seves solucions per mantenir un ambient de treball segur i saludable i manipular les càrregues de forma segura.
 • Carregar i descarregar embalums, caixes o productes en, transpalets o carretons de mà, mantenint l'estabilitat i equilibri de la càrrega, adoptant les mesures per evitar accidents i lesions i respectant les normes de seguretat i salut.
 • Manipular correctament els aliments, des del punt de vista higiènic-sanitari, i incrementar el sentit de responsabilitat en el manipulador, així com reconèixer les causes de les intoxicacions, com prevenir-les i identificar aquelles situacions en les quals és possible la contaminació d'aliments.
 • Realitzar les verificacions i el manteniment de primer nivell dels equips de treball mòbils, transpalets o carretons de mà.Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:
*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^