Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
10 SETEMBRE 2020

El 28 de setembre s'inicia el nou curs a l'Oficina de Català de Premià de Mar. Amb motiu de la reestructuració de l'oferta formativa duta a terme des del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a conseqüència de la crisi de la COVID-19, a Premià de Mar durant el curs 2020-2021 només s'oferirà una formació de manera presencial. Es tracta del nivell Bàsic 1 que es farà els dilluns i dimecres, de 19 a 21 h; la resta de nivells s'oferiran en línia. Tota la informació sobre l'oferta formativa del curs es pot consultar al web del CPNL

Com a novetat d'enguany les preinscripcions i les proves de col·locació es faran en línia seguint l'enllaç. Aquí. aquelles persones interessades a estudiar català però que no saben quin nivell han de fer, poden demanar una prova de col·locació.

Els alumnes de l'últim any podran inscriure's en un curs a partir del dia 14 de setembre. A partir del dia 17, la inscripció estarà oberta per a tothom.

Com a resposta davant la situació sanitària i les seves conseqüències, el CPNL ofereix enguany la gratuïtat dels cursos bàsics i l'abaratiment de les matrícules, de forma especial dels nivells elementals.

A Oficina de Català de Premià de Mar l'atenció al públic es fa preferentment a través de l'adreça electrònica premiademar@cpnl.cat. Mitjançant la mateixa adreça es pot demanar cita prèvia, que és obligatòria per rebre atenció presencial. També es pot sol·licitar trucant al telèfon 93 754 86 91, dimarts i dijous de 10 a 13 h.