Escut de Premią de Mar
Cicle de cinema de gčnere
L'Agenda
 
La Taula de gčnere de la regidoria d'Igualtat ha organitzat un cicle de cinema de gčnere. El dijous 24 de setembre, a les 19.30 h es projectarą a l'Espai l'Amistat la primera de les pel·lķcules programades: "Sufragistas", dirigida per Sarah Gavron.

La Taula de gènere de la regidoria d'Igualtat ha organitzat un cicle de cinema en clau de gènere, amb la finalitat de promoure la sensibilització, la conscienciació i el coneixement envers les desigualtats existents entre dones i homes i lluitar contra la violència de gènere.

El cicle s'iniciarà amb la projecció de la pel·lícula "SUFRAGISTAS"

Sinopsi:
El moviment sufragista va néixer en Anglaterra just abans de la Primera Guerra Mundial. La majoria de les sufragistes no procedien de les classes altes, eren obreres que veien impotents com les seves protestes pacífiques no servien per res. Llavors es van radicalitzar i, en la seva incansable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdreu tot: el treball, la casa els fills i la seva vida.

Direcció: Sarah Gavron
Intèrprets: Meryl Streep, Carey Mulligan, Helena Bonham, Carter Ben Whishaw

Duració: 106 minuts

Per poder accedir a la sala cal passar per la taquilla i recollir l'entrada el mateix dia de l'activitat, a partir de les 18 h o descarregar-la a través del web:  espailamistat.cat