Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
23 SETEMBRE 2020

La campanya l'Euro Solidari, promoguda des del voluntariat i amb la col·laboració d'entitats i l'Ajuntament, va recollir 1.274,85 €. La campanya tenia per objectiu recollir fons per a l'adquisició de productes d'higiene i d'alimentació per al centre de Distribució d'Aliments DISA Premią.

L'operatiu es va dur a terme entre el 4 al 12 de setembre amb la col·laboració de comerēos, supermercats, bars i restaurants de la vila on els clients podien trobar guardioles per fer els donatius. En aquesta ocasió es va decidir recollir diners i no aliments o productes d'higiene per considerar-lo més segur davant la persistčncia de la pandčmia de la COVID-19.

Cal recordar que el centre de distribució d'aliments DISA Premią dona servei, des de la parrņquia de Santa Maria, a les famķlies necessitades de Premią de Mar i Premią de Dalt grącies a la tasca d'un centenar de persones voluntąries provinents, entre d'altres, de Cąritas Premią, l'assemblea local de la Creu Roja, i l'Església evangčlica de Premią de Mar.