El 19 d'octubre comenša el curs de la Universitat de l'ExperiŔncia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 SETEMBRE 2020

El pr˛xim 19 d'octubre comenšarÓ el curs 2020-2021 de l'A12, la Universitat de l'ExperiŔncia de la Universitat Ramon Llull, que per tercer any consecutiu s'impartirÓ a PremiÓ de Mar a la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras.

Les condicions de seguretat sanitÓria del curs s'han estudiat conjuntament amb els responsables de la Biblioteca. En aquest sentit, les classes es faran de forma mixta, en lÝnia i presencial, limitant l'assistŔncia a la Biblioteca a un mÓxim de 25 persones. En cas de superar aquesta xifra en les inscripcions presencials es farÓ un sistema alternatiu de torns, que es comunicarÓ oportunament. Pel que fa als seminaris, seran presencials amb un nombre mÓxim de 20 places. En el cas de superar aquesta xifra s'oferirÓ tambÚ la modalitat mixta en lÝnia i presencial.

La programaciˇ tardor-hivern del curs inclou dos seminaris: el primer, a cÓrrec de l'historiador └ngel Casals, porta per tÝtol "Llegendes, mites i mentides en la hist˛ria" i es farÓ en 10 sessions, d'octubre a desembre. El segon, a cÓrrec del m˙sic i periodista David Puertas, s'anomena "La m˙sica mÚs enllÓ del so" i es farÓ en quatre sessions durant el mes de gener. A banda dels seminaris, el curs inclou 7 sessions monogrÓfiques sobre temes diversos que podeu consultar seguint l'enllaš.

La inscripciˇ al curs s'ha de fer abans del 13 d'octubre a travÚs del formulari. Les places s'assignaran per rigorˇs ordre d'inscripciˇ fins a exhaurir el nombre de places.

Per rebre mÚs informaciˇ cal trucar al telŔfon 934 399 459, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h o bÚ escriure a l'adreša electr˛nica a12@blanquerna.url.

A-12 Estudis i Recerca InteruniversitÓria La Universitat de l'ExperiŔncia Ús un centre vinculat a la Facultat de Psicologia, CiŔncies de l'Educaciˇ i de l'Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

^