Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
14 OCTUBRE 2020

Les obres d'arranjament de la carretera BV-5024, la carretera de PremiÓ de Dalt, ja estan en marxa i motiven afectacions de trÓnsit a alguns carrers de la vila.

En l'actual fase de les obres es treballa entre el CamÝ del Mig i la Gran Via de LluÝs Companys. En aquest tram, de 580 metres de llargada, la carretera passarÓ a ser de direcciˇ ˙nica en sentit mar. S'hi construirÓ una rotonda a l'altura del CamÝ del Mig, s'ampliaran algunes voreres i es crearan noves places d'aparcament. L'objectiu Ús pacificar la carretera fins a convertir-la en un carrer mÚs de la vila.

Amb motiu de les obres, el lateral de la carretera que enllaša el carrer del Maresme amb el CamÝ del Mig ha passat a ser de doble sentit, per la qual cosa s'hi prohibeix l'aparcament a ambdues bandes.

D'altra banda, aquesta setmana s'ha tallat la carretera al trÓnsit entre el CamÝ del Mig i la Gran Via de LluÝs Companys. Els carrers del Barri Banyeres i passatge Mirasol mantenen oberta la sortida a la carretera en sentit muntanya Fins al carrer del Maresme. El carrer d'Antoni GaudÝ, el que porta a l'escola Montserrat, segueix podent travessar la carretera. Aquest carrer passa a ser de doble sentit en el tram comprŔs entre Sant Ferran i la carretera. La resta de carrers quedaran tallats en el punt on es troben amb la carretera.

Pel que fa als vianants, poden circular per les voreres d'ambdˇs costats, del carrer d'Antoni GaudÝ cap a mar i pel costat Matarˇ del carrer d'Antoni GaudÝ cap a muntanya i fins a l'accÚs al carrer Barri Banyeres.

TambÚ a conseqŘŔncia d'aquestes obres, el bus urbÓ C-18 ha modificat provisionalment el seu recorregut. D'altra banda, s'ha previst l'habilitaciˇ de dos aparcaments p˙blics gratu´ts, en l'actualitat en fase de construcciˇ: un a les Hortes de Ponent, al carrer d'Antoni GaudÝ, i l'altre al solar que hi ha a la cru´lla del CamÝ del Mig amb la carretera de PremiÓ de Dalt.

Podeu consultar totes les alteracions de trÓnsit en el segŘent mapa interactiu.