Escut de Premiā de Mar
Notes de Premsa
10 NOVEMBRE 2020

L'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció al Servei d'Ocupació de Catalunya per contractar temporalment tres persones joves. La contractació es faria a través del programa subvencionat per a la contractació de persones joves titulades beneficiàries de Garantia Juvenil que té per objectiu afavorir la inserció laboral de joves en situació d'atur.

En concret s'ha demanat la contractació d'un/a auxiliar d'arxiu, un/a auxiliar d'Atenció Ciutadana i un/a Administratiu/va.

Els contractes tindran una durada de 6 mesos a jornada complerta, i la incorporació serà com a màxim el 15 de desembre de 2020.

Els requisits generals per poder participar en el programa són els següents:

  • Estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
  • Estar inscrit/a al programa de Garantia Juvenil
  • No haver participat en les convocatòries del programa de 2018 i 2019
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau superior, o títols oficialment reconeguts com a equivalents, i que no hagi transcorregut més de cinc  anys, o de set en el cas d'un/a treballador/a amb discapacitat, des de la terminació dels estudis:
    • Auxiliar d'arxiu: CFGM de Gestió Administrativa, CFGS d'Administració i finances, Grau en gestió d'informació i documentació digital, o similar.
    • Auxiliar d'Atenció Ciutadana: CFGM de Gestió Administrativa, CFGS d'Administració i finances o similar.
    • Administratiu/va: CFGS d'Administració i finances,  Grau de Gestió i Administració Pública o similar.

Per rebre més informació sobre aquest programa, podeu enviar un correu electrònic, indicant per quina plaça opteu, a l'adreça ocupacio@premiademar.cat.