Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2020

La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha posat en marxa noves activitats de foment de la lectura especialment enfocades als infants. L'objectiu d'aquestes propostes és el d'acostar els serveis de la Biblioteca als petits lectors i lectores en un moment en què les restriccions per la pandèmia no permeten l'accés als diferents espais de l'equipament.

La primera d'aquestes propostes s'ofereix a les escoles i duu per nom Maletes viatgeres. Es tracta d'un recurs educatiu que busca fomentar la lectura mitjançant unes maletes el contingut de les quals inclou material especialment seleccionat per estimular l'hàbit i el gust per la lectura des de les primeres edats.

L'altra activitat porta per nom Gianni Rodari i els contes fantàstics i es presenta en format de taller de literatura i il·lustració pensat per a nens i nenes de 3r de primària. L'escriptora i guionista Anna Manso imparteix aquest taller a escoles de Premià de Mar a través del personatge de Gianni Rodari, un mestre i escriptor que ensenya a estimar els llibres als infants.

A banda d'aquestes activitats, el personal de la biblioteca ofereix la possibilitat de preparar lots sorpresa de lectures per a infants. Les famílies interessades poden sol·licitar-ho indicant-ho al formulari de cita prèvia, trucant al 93 751 01 45, escrivint a b.premiam@diba.cat o presencialment a la mateixa biblioteca.

Cal recordar que l'horari actual de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras és els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 20 h, i els dimecres, de 10 a 14 h.