Escut de PremiÓ de Mar
S'ofereix a la ciutadania contestar un qŘestionari sobre salut, hÓbits i estils de vida
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2020

L'Ajuntament estÓ elaborant el Pla Local de Salut de PremiÓ de Mar. L'objectiu de la iniciativa Ús la millora de la salut de la ciutadania mitjanšant l'assoliment d'entorns mÚs segurs i saludables.

Una de les eines principals d'elaboraciˇ d'aquest pla Ús un qŘestionari sobre hÓbits de salut, per˛ tambÚ sobre la vinculaciˇ al municipi, els seus equipaments i activitats principals, que poden contestar els ve´ns i ve´nes de PremiÓ de Mar i que siguin majors de 15 anys. En concret, el qŘestionari, les dades recollides en el qual sˇn confidencials, es divideix en tres blocs: els hÓbits i estils de vida de l'enquestat, com ara en l'alimentaciˇ, l'activitat fÝsica o el consum de substÓncies; el benestar emocional, i la participaciˇ en la vida comunitÓria i l'˙s i valoraciˇ dels espais i recursos del municipi.

El qŘestionari, que s'omple en nomÚs 10 minuts, es pot omplir seguint l'enllaš

L'elaboraciˇ d'aquest Pla Local de Salut ha de permetre a l'Ajuntament tenir un millor coneixement de la realitat del municipi i detectar aixÝ les seves necessitats actuals i futures en l'Ómbit de la salut. TambÚ facilitarÓ una major coordinaciˇ dels agents que treballen en aspectes de la salut a la vila i crear programes i serveis per a la millora de la salut en el municipi, de manera que les polÝtiques de prevenciˇ de la malaltia i promociˇ de la salut esdevinguin mÚs eficaces.