Escut de Premià de Mar
S'ofereix a la ciutadania contestar un qüestionari sobre salut, hàbits i estils de vida
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2020

L'Ajuntament està elaborant el Pla Local de Salut de Premià de Mar. L'objectiu de la iniciativa és la millora de la salut de la ciutadania mitjançant l'assoliment d'entorns més segurs i saludables.

Una de les eines principals d'elaboració d'aquest pla és un qüestionari sobre hàbits de salut, però també sobre la vinculació al municipi, els seus equipaments i activitats principals, que poden contestar els veïns i veïnes de Premià de Mar i que siguin majors de 15 anys. En concret, el qüestionari, les dades recollides en el qual són confidencials, es divideix en tres blocs: els hàbits i estils de vida de l'enquestat, com ara en l'alimentació, l'activitat física o el consum de substàncies; el benestar emocional, i la participació en la vida comunitària i l'ús i valoració dels espais i recursos del municipi.

El qüestionari, que s'omple en només 10 minuts, es pot omplir seguint l'enllaç

L'elaboració d'aquest Pla Local de Salut ha de permetre a l'Ajuntament tenir un millor coneixement de la realitat del municipi i detectar així les seves necessitats actuals i futures en l'àmbit de la salut. També facilitarà una major coordinació dels agents que treballen en aspectes de la salut a la vila i crear programes i serveis per a la millora de la salut en el municipi, de manera que les polítiques de prevenció de la malaltia i promoció de la salut esdevinguin més eficaces.