Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
04 DESEMBRE 2020

Aquest matí ha tingut lloc a l'Ajuntament l'acte de presentació i benvinguda de 8 persones que han estat contractades com a agents cívics.

L'objectiu d'aquestes contractacions és el de millorar l'ocupabilitat de les persones aturades del municipi en el marc de la crisi de la COVID-19. Aquests treballadors i treballadores han estat contractats per un període de nou mesos a jornada complerta per fer tasques d'agents cívics. La seva tasca serà facilitar l'accés a la informació de la ciutadania i conscienciar-la sobre la importància de respectar les normatives d'higiene i seguretat preventiva vers la COVID-19.

5 d'aquests contractes s'emmarquen dins del programa de Treball i Formació Covid-19, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, i cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, i els altres 3 en el marc d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Les persones contractades, a més, rebran accions de formació transversal que milloraran les seves competències laborals per tal de facilitar la seva inserció laboral una vegada finalitzat el contracte amb l'Ajuntament.

Els contractes es van iniciar el dia 1 de desembre.

En l'acte de presentació hi han participat l'alcalde Miquel Àngel Méndez, el primer tinent d'alcalde David Gutiérrez i una representació dels sindicats.