Escut de PremiÓ de Mar
Tres espais fÝsics i un de virtual per rebre ses Majestats
Notes de Premsa
23 DESEMBRE 2020

Els Reis d'Orient arribaran puntualment el 5 de gener a la seva cita amb les nenes i els nens de PremiÓ de Mar. No obstant aix˛, la situaciˇ sanitÓria obliga necessÓriament a modificar el ritual habitual per prevenir possibles contagis de la COVID-19 i per tant no es podrÓ fer la cavalcada tradicional de cada any.

Enguany, la rebuda als Reis serÓ estÓtica i es farÓ en diversos horaris i a espais diferents de la vila per assegurar que els nens i les nenes puguin veure'ls i saludar-los de la millor forma possible. Aquestes trobades tindran restriccions pel que fa a l'aforament per tal d'evitar aglomeracions, per la qual cosa es demana que els infants vinguin acompanyats d'una sola persona adulta. L'entrada es farÓ exclusivament mitjanšant reserva prŔvia.  

A cadascun d'aquests espais hi haurÓ una b˙stia reial per deixar les cartes. D'altra banda, per qŘestions de seguretat, no hi haurÓ repartiment de caramels a la rebuda dels Reis. SerÓ obligatori l'˙s de mascaretes, mantenir distÓncia de seguretat i seguir en tot moment les instruccions de l'organitzaciˇ.  

En l'espectacle, amb una durada aproximada de 20 minuts, hi colĚlaboren diverses entitats de la vila com ara Kampikipugui, el Patronat Social Premianenc, La Caixa dels Trons, Simplement Diables, els agrupaments escoltes Amon-Ra i La Traca, l'Esplai Parroquial, 4x4 Tot pols i voluntaris a tÝtol individual.

La reserva per assistir a l'arribada del ses majestats els Reis d'Orient es podrÓ fer a partir de dimarts 29 de desembre a travÚs de l'enllaš reserves.pdm.cat.

Per a tots aquells nens i nenes que no puguin sortir de casa per veure els Reis, el mateix dia 5, a les 19 h, els podran veure des de casa a travÚs del canal de YouTube de l'Ajuntament 

Els espais on es duran a terme les rebudes seran les escoles Montserrat, La Salle i La Liˇ, i les sessions seran a les 16.45, 18, 19.15 i 20.30 h. En cas necessari, s'obrirÓ una altra sessiˇ a les 15.30 h.

Donada l'actual situaciˇ sanitÓria, alguns actes previstos poden veure's modificats si es dictessin noves restriccions. Qualsevol canvi es comunicaria a travÚs de les xarxes socials de l'Ajuntament.