Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
09 MARē 2021

Fer front a l'emergència social conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, és una de les principals prioritats del projecte de pressupost municipal de l'any 2021 a Premià de Mar. En aquest sentit, el projecte contempla una partida de 2.800.000 € dedicada als Serveis Socials.

En concret, el projecte de pressupost contempla partides per als menjadors infantil i social, pel programa d'ajudes directes a famílies, amb una quantitat de 250.000 €, per a targetes moneder, teleassistència, Entorn Jove, encàrrec de gestió al Consell Comarcal del Maresme per al desenvolupament de programes i serveis vinculats al fet migratori (PRAM), Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), Conveni dels Horts Socials (amb Càritas de la Parròquia de Sant Cristòfol), i pel Centre de Distribució d'Aliments DISA.

L'equip de govern ja ha fet arribar la proposta del pressupost a l'oposició. L'objectiu és poder arribar al màxim consens amb tots els grups municipals per tal de poder garantir l'aprovació del pressupost al ple municipal.

Paral·lelament, la ciutadania també pot consultar el projecte del pressupost i fer-hi aportacions i suggeriments a través del següent enllaç.