Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
19 MARă 2021

El Museu de l'Estampaciˇ obre les portes demÓ dissabte a una nova exposiciˇ temporal, en aquest cas centrada en les joguines antigues.

Sota el tÝtol Jocs i joguines a l'antiguitat, el Museu presenta aquesta mostra produ´da pel Museu d'Arqueologia de Catalunya a travÚs de l'Arqueoxarxa. A travÚs de peces arqueol˛giques conservades a diversos museus de Catalunya, i de la mÓ d'iconografia diversa, l'exposiciˇ fa un recorregut per alguns dels jocs ja presents en l'antiguitat, molts dels quals han arribat fins als nostres dies.

AixÝ, els visitants podran descobrir les joguines amb les quals es divertien en nens grecs, romans o egipcis, segons si eren jocs per a nadons o nens petits, els que imitaven a les persones grans, jocs en grup, de destresa, de punteria, per jugar a l'aire lliure, d'atzar, o de tauler, parant finalment atenciˇ en els jocs medievals, com ara els escacs.

L'exposiciˇ Jocs i joguines a l'antiguitat obre demÓ dissabte, 20 de marš, a les 11 h, i es podrÓ visitar al Museu de l'Estampaciˇ fins al 20 de juny.

Expo Jocs i joguines a l'antiguitat