Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
22 MARç 2021

Aquest curs, les escoles Sant Cristòfol i el Dofí participen de nou en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME) que impulsa la Diputació de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament, amb l'objectiu de promoure l'emprenedoria entre els estudiants.

Els centres ja han tramitat la constitució de les respectives cooperatives ("Els llampecs" i "ANTOF" per part del Sant Cristòfol i "Dolphin's shop" per part del Dofí) per participar en el projecte. Per fer-ho, prèviament han elaborat els estatuts i han presentat les actes de constitució de les cooperatives. Pròximament rebran el preceptiu NIF.

Amb l'objectiu de familiaritzar-se amb el funcionament de les cooperatives, els estudiants han dut a terme una visita virtual a la cooperativa premianenca MIR Serveis Socials SCCL. En el decurs de la visita, els alumnes van tenir ocasió de conèixer el funcionament intern de l'empresa i les tasques a desenvolupar per part dels socis cooperativistes.

Cal recordar que el projecte CUEME impulsa la cultura de l'emprenedoria entre els estudiants fent-los viure tot el procés que va des de la constitució d'una cooperativa fins a la venda dels productes elaborats.