Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
01 ABRIL 2021

L'Ajuntament ha signat un conveni amb l'Associació Educativa i Formativa TBClass mitjançant el qual col·laborarà en el finançament del 7è volum del projecte Cap nen/a sense conte, que porta per nom La llegenda del cavaller Valentí.

A partir del conveni, l'Ajuntament fa una aportació a TBClass per contribuir al finançament del conte, mentre que l'entitat es compromet a lliurar al Consistori abans de Sant Jordi 600 exemplars de La llegenda del cavaller Valentí que seran distribuïts entre les escoles del municipi.

L'Associació Educativa i Formativa TBClass és una entitat sense ànim de lucre formada per personal docent que es dedica a dur a terme activitats relacionades amb la formació, l'aprenentatge i la recerca educativa. El projecte Cap nen/a sense conte, per la seva part, va néixer el curs 2013-14 buscant el foment de la lectura i de la creativitat entre els nens i les nenes, educant, a l'hora, en la diferència, el treball en equip, el valor de l'esforç o la superació de les pors, entre d'altres.

Cal recordar que l'Ajuntament participa en el projecte Cap nen/a sense conte des de l'any 2018.