Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
06 ABRIL 2021

El projecte de pressupost municipal per 2021 contempla una inversió de més de mig milió d'Euros per foment de l'esport. El projecte prioritza el suport a les entitats esportives, amb un increment destacat en la partida corresponent, i al foment de l'esport femení.

En concret, el projecte presenta una partida de 102.000 € per manteniment d'equipaments esportius i una altra de 100.000 € destinada a arranjar i homologar les dues pistes esportives a l'IES Premià de Mar. Les subvencions a les entitats esportives creixen dels 12.000 als 30.000 €, es contempla una partida específica de 12.900 € per a la promoció de l'esport femení, i una altra de 8.900 € per a la cessió del camp de futbol de l'escola La Salle per a entrenaments de futbol femení.

A banda d'aquestes, el projecte de pressupost de 2021 inclou una partida de 15.400 € per a polítiques de dinamització de l'activitat física, una de 10.000 € per a dissenyar un Pla Estratègic de l'Esport a Premià de Mar i una altra de 4.000 € per a campanyes d'incentivació de les entitats esportives de la vila.

L'equip de govern ja ha fet arribar la proposta del pressupost a l'oposició. L'objectiu és poder arribar al màxim consens amb tots els grups municipals per tal de poder garantir l'aprovació del pressupost al ple municipal.

Paral·lelament, la ciutadania també pot consultar el projecte del pressupost i fer-hi aportacions i suggeriments a través del següent enllaç.