Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
12 MAIG 2021

El programa “Obert per vacances”, participat per Ràdio Premià de Mar ha rebut una menció de qualitat en la categoria de Millor programa de Ràdio als premis Ràdio Associació de Catalunya. L'emissora va rebre la notícia ahir quan es van donar a conèixer els guanyadors de la 21a edició d'aquests premis.

El programa “Obert per vacances” l'emetien i realitzaven el passat mes d'agost un seguit d'emissores, entre elles Ràdio Premià de Mar, a través de La Xarxa de Comunicació Local. Davant la situació de pandèmia, es va realitzar un espai que presentava un format coral amb entrevistes, seccions, concursos, jocs i connexions en directe des de diverses localitats. A Ràdio Premià de Mar, el programa el presentava Manel Ferrer amb l'Ariadna Viejo i Carles Muñoz als controls tècnics. Hi ha la intenció que el programa torni aquest estiu a la graella de l'emissora municipal.          

Els premis Ràdio Associació de Catalunya es lliuraran en una gala especial que tindrà lloc el pròxim 10 de juny a l'Auditori Once de Barcelona.