Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
13 MAIG 2021

Aquest matí s'ha signat un acord entre l'Ajuntament i la Direcció general d'Igualtat del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per desenvolupar a Premià de Mar un Servei d'Atenció Integral (SAI) adreçat a les persones LGTBI.

L'objectiu del SAI de Premià de Mar és oferir una atenció de proximitat a les persones que s'hi adrecin per qüestions de diversitat, orientació, identitat o expressió sexual; donar una atenció integral i de qualitat a les persones LGTBI; sensibilitzar a la població sobre la realitat LGTBI o donar suport específic per presentar incidències o denúncies per discriminació per raó d'orientació sexual i identitat o expressió de gènere, entre d'altres.

La creació d'aquest servei s'emmarca en la Llei 11/2014, per garantir els drets del col·lectiu LGTBI i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Han signat l'acord l'alcalde, Rafa Navarro i la directora general d'Igualtat, Mireia Mata. A l'acte també hi ha assistit la regidora d'Igualtat, Pilar Guardeño.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a l'adreça igualtat@premiademar.cat

Signatura acord SAI (2)