Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
25 MAIG 2021

El cap de setmana del 4 al 6 de juny se celebraran els actes del Rebombori 2021, el festival de la cultura popular i tradicional i la música folk de Premià de Mar, que organitza l'Ajuntament amb la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit! i que arriba enguany a la seva 18a edició.
El Rebombori 2021 recupera els actes presencials després que l'any passat la pandèmia obligués a celebrar un festival sense públic amb actes retransmesos a través de les xarxes socials i tallers per seguir des de casa.

El programa del Rebombori 2021 és el següent:      

Divendres 4 de juny.

  • 21.30 h Concert de La coixinera i espectacle “Del foc neix la bèstia” amb Simplement Diables amb la participació dels Diablons de Mar, els In-flamats i la colla Simplement diables.

Dissabte 5 de juny.

  • 18 h Mostra de colles del seguici festiu premianenc amb la participació de les colles premianenques, els Quilombo, els capgrossos i els gegants.
  • 22 h concert del Pony Pisador, una formació especialitzada en música popular d'arreu del món.  

Diumenge 6 de juny.

  • 11 h Mostra de colles infantils de capgrossos, gegantons, bastoners i tabalers.
  • 12.30 h concert-vermut amb Jaume Arnella, premi Enderrock 2021 a la trajectòria.

Tots els actes es faran a l'escola La Lió. Les entrades, que són gratuïtes, s'han d'obtenir al web reserves.pdm.cat

No obstant el Rebombori recupera els actes presencials, les restriccions sanitàries encara vigents per evitar possibles contagis de la COVID-19 obliguen a observar una sèrie de mesures al públic. Així, caldrà mantenir la distància de seguretat a la fila d'entrada; un cop dins el recinte cal seguir les indicacions de l'organització; un cop asseguts, ningú es pot aixecar del seient fins que no ho indiqui l'organització; és obligatori l’ús de la mascareta en tot moment, i no es pot entrar menjar ni beguda.

Rebombori 2021