Escut de Premiŕ de Mar
La Secretaria del Banc de Temps reprčn les seves activitats amb una activitat grupal, xerrada participativa "Com afrontar la represa a la normalitat en la'etapa post Covid"
L'Agenda
 
El proper dia 8 de juny, la Secretaria del Banc de Temps de l'Ajuntament de Premiŕ de Mar té previst realitzar una xerrada participativa "Com afrontar la represa a la normalitat en l'etapa post Covid-19", a cŕrrec dels metges de família, el Dr. Pere Beato, del CAP Santa Maria-Santa Anna Tió Cotet i la resident la Dra. Une Ugarte,  metgesa resident del CAP de Premiŕ de Mar.

La  situació generada per la crisi de la Covid-19 ha impactat plenament en la salut emocional, econòmica i relacional de tota la societat, creant moltes pors i incerteses. Per aquest motiu, la Secretaria del Banc de Temps ha cregut convenient organitzar una xerrada participativa a càrrec dels metges de família, el  Dr. Pere Beato del CAP Santa Maria-Santa Anna-Tió Cotet i la Dra. Ani Ugarte, metgessa resident del Cap de Premià de Mar. La finalitat de la xerrada és donar informació i minimitzar els efectes negatius produïts per la Covid, posant nom a allò que vivim i compartiint com ens sentim.

Donat que l'aforament és limitat, s'aconsella una confirmació previa.

Us podeu apuntar directament, a la Secretaria del Banc de Temps, que està ubicada al nou Ajuntament, c/ Nord 60,  en el següent horari: dimarts, de 16 a 19 h i dimecres, de 9.30 a 12 h., o a través del e-mail: bancdetemps@premiademar.cat