Escut de Premià de Mar
Es mantenen restriccions, entre d'altres, en l´àmbit de les trobades socials  
Notes de Premsa
20 AGOST 2021

Aquesta passada mitjanit ha finalitzat el confinament nocturn que s'aplicava als municipis catalans de més de 5000 habitants que, com Premià de Mar, tenien una incidència acumulada superior als 250 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants en els darrers set dies. La intenció del Govern de la Generalitat era endurir aquesta condició i baixar la incidència als 125 casos a partir d'avui, però ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no va avalar els criteris de la Generalitat en considerar que responien a qüestions d'ordre públic i no sanitàries. D'aquesta manera, ara només són 19 les poblacions catalanes que mantenen el toc de queda de la 1 a les 6 de la matinada.  

Tot i la finalització del confinament nocturn, que la Generalitat ha lamentat en un comunicat, es mantenen les següents restriccions:

Reunions socials amb un màxim de 10 persones, tret que siguin convivents. No es pot menjar ni beure en grup en espais públics habilitats.

Esdeveniments esportius i culturals a l'aire lliure: aforament del 70% i un màxim de 3000 persones.

Restauració: Taules de 6 persones a l'interior i de 10 a l'exterior; horari fins a les 0.30 h i mascareta obligatòria mentre no es consumeix.

Cultura: Esdeveniments amb públic assegut, sense ball, mascareta obligatòria i horari fins a les 0.30 h.

Aquestes mesures estaran vigents fins al pròxim dijous 26 d'agost, inclusiu.

Crida a la responsabilitat

Davant la situació creada arran de la finalització del confinament nocturn, l'Ajuntament demana a la ciutadania extremar les actituds responsables i complir la normativa contra la COVID19 per tal d'evitar en el possible nous contagis de la COVID-19.

Resolució al DOGC

Restriccions vigents a Catalunya

Restriccions COVID 20 agost 2021