Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
04 OCTUBRE 2021

El grup provinent de Granollers Non Jambi, ha estat el guanyador del primer premi del concurs de bandes musicals Delayta'ns, dotat amb 726 €, que en la seva novena edició s'ha celebrat aquest cap de setmana a l'Espai l'Amistat. El segon premi, de 350 €, l'han guanyat els barcelonins Yuhniversia i el tercer, dotat amb 250 €, la formació Atina, arribada des de Cardona. D'altra banda, Yuhniversia es va endur també el premi popular consistent en una actuació al local Panoràmic de Montgat.

Els Non Jambi són un quintet format per la mateixa Non Jambi, nom artístic de la compositora i cantant Mariona Vega, que també toca el sintetitzador i l'ukelele, Guillem Durante al baix i sintetitzador, la Marta Duran, saxo i cors, Pau Gil, guitarra i cors, i Pol Leiva a la bateria. La formació presenta un repertori pop-folk mediterrani amb tocs metafísics.

Un centenar d'assistents es van aplegar en cada una de les dues semifinals del concurs, celebrades divendres al vespre i dissabte al matí, mentre que la final, que va tenir lloc dissabte a les 20.30 h, va reunir 140 persones a l'Espai l'Amistat.

Non Jambi

Non Jambi, guanyadors del primer premi.

Yuhniversia

Yuhniversia, guanyadors del segon premi i del premi popular.

Atina

Atina, guanyadors del tercer premi.