Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
28 OCTUBRE 2021

Avui s'ha fet la reunió de llançament del procés participatiu per definir el projecte de l'edifici de l'escola Mar nova. El procés és un requisit obligatori que estableix i regula la Generalitat de Catalunya per tal de definir les bases per poder licitar el projecte.

El grup motor d'aquest procés serà tècnic, sense intervenció dels grups municipals, i estarà enllestit el mes de febrer 2022. En paral·lel, la Generalitat ha assegurat que el conveni perquè l'Ajuntament pugui assumir la construcció de l'escola estarà signat a començaments d'any.                                                                                              

A la reunió d'aquest matí hi han estat presents tècnics dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Maresme i el Vallès Oriental, la direcció i l'AFA de l'escola, tècnics de l'Ajuntament, la regidora d'Ensenyament, Elisenda Busquets, i l'alcalde Rafa Navarro.

Cal recordar que el conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament per l'inici de l'execució obres de construcció del nou edifici de l'escola Mar Nova es va aprovar per unanimitat en el ple ordinari del passat mes de maig.