Escut de Premią de Mar
Reinventem els Banc de Temps durant la pandčmia de la Cņvid-19
L'Agenda
 
L'Ajuntament i el Banc de Temps de Premią de Mar seran els anfitrions de la Jornada Internacional dels Bancs de Temps que es celebrą el divendres 10 de desembre de 2021.

L'Associació Salut i Família amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Mar celebrarà el divendres 10 de desembre, a l'Auditori de les noves dependències municipals del carrer del Nord 60, la Jornada Internacional de Bancs de Temps, sota el lema "Reinventem els Bancs del Temps durant la pandèmia de la covid-19".

L'Ajuntament i el Banc de Temps de Premià de Mar seran els amfitrions de la Jornada Internacional dels Bancs de Temps.

Programació de la Jornada:

  • Els Bancs de Temps i les Xarxes Comunitàries Inclusives, a càrrec de la Dra. Elvira Méndez. Directora de l'Associació Salut i Família.
  • Xarxes Comunitàries Locals: L'experiència del Banc de Temps de Premià de Mar, a càrrec del Dr. Pere Beato. Metge de família del Cap Sta. Anna-Tió de Premià de Mar (Cotet). President de Semergen Catalunya (Societat de Metges d'Atenció Primària de Catalunya). Participaran a l'experiència membres del Banc de Temps de Premià de Mar
  • Taula Rodona: Experiències de Xarxes Comunitàries durant la pandèmia COVID-19 en diferents països.  Ponents: Sra. Krista Wyatt (EEUU),  Sra. Leonina Grossi (Itàlia), Sra. Eliana Madeira (Portugal), Sr. Xavier Suñer (Sant Cugat del Vallès), Josefina Altés (Asociación Iberoamericana de Bancos de Tiempo).

Amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

La cloenda de la Jornada anirà a càrrec de l'Alcalde de l'Ajuntament de Premià de Mar, Rafa Navarro.

La jornada es realitzarà en doble format, plataforma ZOOM i presencialment.

Cal fer inscripció prèvia:

Programació detallada:

BdT Internacional programació 1

BdT Internacional programació 2