Escut de Premiā de Mar
Notes de Premsa
21 FEBRER 2022

Coincidint amb el 10è aniversari de la seva inauguració, l'Espai l'Amistat ha estrenat un nou web.

El nou portal virtual de l'equipament presenta un gestor de continguts dinàmic on destaca l'oferta d'espectacles, tant teatrals com de cinema. També hi ha el calendari d'espectacles, mantenint la diferenciació per colors ja existent en l'antic web segons si es tracta de cinema, cinema VOSE, música, teatre o festes, i des d'on es poden adquirir les entrades; informació sobre preus i abonaments i l'apartat “Espai l'Amistat” on, entre altres coses, es poden trobar els escrits de salutació de l'alcalde Rafa Navarro i de la regidora de Cultura Elisenda Busquets.

Com a novetat destacada, el web de l'Espai l'Amistat incorpora la secció "Àgora" a partir de la qual, s'organitzaran xerrades telemàtiques amb alguns dels protagonistes (actors, directors o músics) dels espectacles que es duran a terme al teatre. La primera prevista serà el dimecres, 16 de març, a les 18 h, amb Cristina Clemente, directora i dramaturga de l'obra "Una teràpia integral".

Les xifres dels primers 10 anys de l'Espai l'Amistat

El divendres 20 de gener de 2012 tenia lloc l'acte institucional d'inauguració oficial de l'Espai l'Amistat. En aquests 10 anys, un total de 299.343 espectadors han gaudit dels diferents espectacles que s'han fet al teatre. L'escenari de l'Espai ha acollit 106 espectacles de teatre professional i 73 de música professional. A més, per a les escoles de la vila, s'hi han programat 35 espectacles de música, 40 de teatre i 15 de teatre en anglès.

A banda dels espectacles professionals, l'Espai l'Amistat ha complert durant aquests 10 anys amb una altra de les funcions que va motivar la seva creació, com és la d'acollir activitats generades per les entitats de la vila. Un total de 16 entitats han organitzat diferents activitats de cara al públic a l'Amistat, un escenari que també ha estat obert per a les escoles i per a l'institut, que n'han fet ús.