Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
24 FEBRER 2022

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Empresa, Comerç i Ocupació, David Gutiérrez, va reunir-se dies enrere amb la diputada delegada de Comerç de la Diputació de Barcelona, Ana María Martínez, per tractar temes vinculats amb el comerç de Premià de Mar.

Modernització del Mercat Municipal de Sant Joan

Una de les qüestions principals a tractar era el Mercat Municipal de Sant Joan, i més concretament la dinamització de les parades i les seves opcions de futur. En aquest sentit, la diputada es va comprometre a fer un acompanyament tècnic a l'Ajuntament i al mateix mercat per ajudar en la seva modernització i trobar la millor solució per a les parades que han quedat tancades i que ara estan a disposició del consistori.

Pel que fa al futur de l'equipament, es van analitzar les possibilitats existents per agilitar el seu sistema de funcionament i, fins i tot, per considerar la seva ubicació actual.

Impuls al comerç local

En la mateixa trobada, David Gutiérrez i Ana María Martínez van tractar altres aspectes generals sobre el comerç premianenc, com ara la millora en la seguretat, els programes d'ajuda per a la dinamització comercial de Premià de Mar o la modernització del mercat no sedentari de la Riera de Premià, entre altres qüestions.

La reunió d'ahir s'emmarcava en els contactes habituals de seguiment que l'Ajuntament manté amb les administracions supramunicipals. Sobre els temes tractats ahir, a partir d'ara se'n farà un seguiment tècnic per part de l'Ajuntament i la Diputació.