Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
07 ABRIL 2022

Durant la setmana del 19 d'abril, es preveu que s'iniciaran les obres de reforma dels carrers de Sant Cristòfol, entre de la Plaça i Riera de Premià, i de l'Esperança, entre Joan Prim i Eixampla.

Ambdós carrers passaran a ser de  plataforma única, amb prioritat a favor dels vianants, seguint les línies generals de reforma de la resta de carrers del Nucli antic. La pavimentació serà de llambordes i s'hi ubicaran jardineres amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles. Hi desapareixerà l'aparcament en superfície, a excepció de les places per a persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa als serveis, es farà renovació del clavegueram, que en el cas de Sant Cristòfol serà desdoblat entre aigües residuals i pluvials, subministrament d'aigua potable i enllumenat. També se soterraran trams aeris de telefonia i de subministrament elèctric.

Durant el mes de març de 2021 es van fer unes trobades telemàtiques amb els veïns durant les quals se'ls va presentar el projecte inicial i es van recollir les seves aportacions i suggeriments.

Mentre durin les obres, els vehicles no podran circular pels trams afectats. Es preveu que la durada aproximada de les obres sigui de 3 mesos al carrer de l'Esperança, i de 6 mesos al carrer de Sant Cristòfol.

D'altra banda, a partir del mes de maig es preveu que començaran les obres del carrer de Girona, al barri de Santa Maria, Santa Anna-Tió.

  • Mentre durin les obres hi haurà canvis de circulació:

Modificacions trànsit obres carrers Sant Cristòfol i Esperança.